БСП се включва в в цялата страна, които са против концепцията

...
БСП се включва в в цялата страна, които са против концепцията
Коментари Харесай

БСП се включва в протестите на юристи срещу закриване на районни съдилища |

Българска социалистическа партия се включва в в цялата страна, които са против концепцията на Висшия правосъден съвет за съществено понижаване на броя на районните съдилища. 

В идващия парламент предлагането за преобразяване на районните съдилища в териториални ще срещне нашата безапелационна опозиция, изясни Нинова на конференция в централата на партията. 

" Съгласни сме, че смяна би трябвало да се прави и последните 4 години нашата политика е ориентирана към това да се вършат промени, само че смяна, която ще докара до по-добро, която ще облекчи живота на хората. Точно тази смяна усложнява живота им. Наши хора се включват в протестите в цялата страна, да се спре това нещо, да се изчака настоящ парламент. Да се води рационален диалог. Това решение не може да бъде бюрократично и стъпило на статистика. Така не се прави, това е политическо решение, а в идващия парламент ще срещне нашата безапелационна опозиция ", разяснява Корнелия Нинова. 

В отговор на въпрос тя посочи, че министърът на правораздаването Янаки Стоилов ще изрази мнението си на Висш съдебен съвет на следващия ден, само че смяната не е в неговите пълномощия. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР